Meet the

Asociatia Techsoup

?

Care este problema identificată pe care proiectul încearcă să o rezolve?

Programul TechSoup este cea mai mare inițiativă globală nonprofit prin care facilităm accesul organizațiilor neguvernamentale din toată lumea la tehnologia și inovațiile digitale moderne, precum și la training pentru utilizarea acestora într-un mod cât mai benefic. Organizațiile neguvernamentale din România, fondate în baza O.G. 26/2000, se pot alătura Programului TechSoup pentru a-și asigura necesarul de tehnologie care să le ajute în munca de zi cu zi, astfel încât să rămână eficiente și reziliente în vremuri dificile, iar prin proiectele lor să servească comunitățile mai bine.

?

Care este soluția propusă de voi și ce rezultate aveți până în momentul de față?

La 30 decembrie 2023, peste 4.700 de organizații neguvernamentale din România erau înregistrate în Program și multe dintre ele accesează în fiecare an produse de software, servicii cloud și resurse de învățare despre tehnologie la costuri reduse sau gratuite. În anul 2023, 374 organizații neguvernamentale s-au alăturat Programului în România, în vreme ce contribuția TechSoup în sector, prin produsele de tehnologie on-premise accesate, a fost în valoare de peste 242.000 USD.

?

Care sunt nevoile voastre pentru a duce mai departe/ transforma/ amplifica rezultatele?

Cea mai importantă nevoie e ca organizațiile neguvernamentale să realizeze că integrarea tehnologiei în operațiunile zilnice ale organizației e ceva necesar pentru a eficientiza procesele interne și administrative.

Ține legătura cu noi