Meet the

Fundația Romanian Angel appeal

?

Care este problema identificată pe care proiectul încearcă să o rezolve?

Youth Hub adresează multiple provocări ale adolescenței, cu precădere cea a lipsei unui spațiu holistic de dezvoltare personală și profesională a tinerilor, cu accent pe sănătatea emoțională și starea lor de bine.

Complexitatea adolescenței care un mediu stimulant în care tinerii pot să se exprime și manifeste, pot să învețe, să crească, să se conecteze cu alți tineri și să creeze, în modurile lor unice și personale, atingându-și potențialul maxim de dezvoltare.

?

Care este soluția propusă de voi și ce rezultate aveți până în momentul de față?

Centrul de Tineret Youth Hub by Romanian Angel Appeal este cu, despre și pentru tineri, venind cu o soluție integrată pentru adresarea provocărilor adolescenței și dezvoltarea socio-emoțională și profesională a tinerilor.

Sub același acoperiși, Hubul reunește educația non-formală, peer education, relaxarea, conectarea și siguranța pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 ani. Prin furnizarea de activități și resurse adecvate, Youth Hub nu numai că oferă acces la resurse și oportunități, dar creează și un mediu inclusiv și stimulant, care încurajează creșterea și dezvoltarea tinerilor din România, Ucraina și alte colțuri ale lumii, în toate aspectele vieții lor.

?

Care sunt nevoile voastre pentru a duce mai departe/ transforma/ amplifica rezultatele?

Sustenabilitatea Youth Hubului este amenințată de costurile mari de spațiu și resurse (umane și consumabile).

O nevoie principală este aceea a sprijinului financiar pentru a menține și extinde proiectele noastre la Youth Hub. În același timp, ne uităm mai departe și ne dorim parteneriate solide cu mediul privat, parteneri alături de care să putem oferi tinerilor oportunități tangibile de înțelegere și integrare în viața profesională.