Meet the

Superhumans PSI

?

Care este problema identificată pe care proiectul încearcă să o rezolve?

Superhumans Romania încearcă să combată stigmatizarea afecțiunilor mintale, gradul scăzut de conștientizare al importanței psihoeducației și inaccesibilitatea serviciilor de psihoterapie pentru o mare categorie a populației.

?

Care este soluția propusă de voi și ce rezultate aveți până în momentul de față?

Ne axăm pe 3 arii principale:

  • Educație: organizăm evenimente, lansăm campanii de conștientizare și informare, distribuim materiale educative online și offline.
  • Comunitate: Aducem oamenii împreună și facilităm crearea unor grupuri benefice.
  • Activitate: Încurajăm terapia ocupațională. Fie prin promovarea voluntariatului, fie prin organizarea unor ateliere de scriere creativă, oratorie, teatru și multe altele.

 

Până acum, am organizat peste 40 de evenimente educative în Timișoara. De anul acesta, am început să lucrăm majoritar cu elevi în diverse programe de inteligență emoțională.

?

Care sunt nevoile voastre pentru a duce mai departe/ transforma/ amplifica rezultatele?

Sprijinul comunității – mentorare din partea persoanelor cu experiență și ajutor în misiunea de a ne duce mesajul mai departe.

Susținere financiară– pentru a putea aduce alături de noi cât mai mulți specialiști, a produce materiale educative de calitate care să fie distribuite la nivel național și pentru a putea plăti echitabil toate persoanele implicate în proiect.

Ține legătura cu noi