Meet the

UNDA 62

?

Care este problema identificată pe care proiectul încearcă să o rezolve?

Crearea acestui centru și a unei comunități de tineri în jurul lui vine ca răspuns la nevoia frecvent articulată a tinerilor clujeni de a dispune de spații fizice dedicate lor, cu acces gratuit, de petrecere a timpului liber, astfel de spații și oportunități fiind o lipsă în special în zonele limitrofe ale orașului.

?

Care este soluția propusă de voi și ce rezultate aveți până în momentul de față?

Spațiul UNDA 62 va găzdui o serie de activități structurate (de dezvoltare personală și profesională în teme de interes pentru grupul țintă) și nestructurate (de petrecere a timpului liber, având acces la cărți, jocuri, materiale de creație etc.), va funcționa zilnic în intervalele orare când tinerii sunt liberi, și va oferi acces gratuit tuturor tinerilor din zonă și nu numai. Prin menținerea unui astfel de centru vom reuși să dezvoltăm nivelul de autocunoaștere a tinerilor, a abilităților lor sociale, de învățare și de gestionare a propriei vieți. În plus, prin încurajarea, ghidarea, susținerea, și încrederea acordată tinerilor, aceștia vor deveni adulți capabili, conectați, încrezători în sine, care își pot duce darurile în lume.

?

Care sunt nevoile voastre pentru a duce mai departe/ transforma/ amplifica rezultatele?

Pentru a duce mai departe și pentru a amplifica rezultatele eforturilor noastre, am avea nevoie de posibilități de finanțare accesibile și consistente (finanțări anuale/susținerea capacității organizaționale), astfel încât să putem îndeplini misiunea noastră de a fi în serviciul tinerilor în mod constant, și având capacitatea de a menține munca noastră prin resurse umane profesionalizate.

Ține legătura cu noi